Roszler Géza - Life coach - életvezetési tanácsadó


Az egyszerű, őszinte és tiszta kommunikációban hiszek. A "Most és itt" elvet vallom, mert nincs időnk évekig rágódni egy problémán, azonnali megoldásra van szükségünk, mert MOST szeretnénk boldogabb életet élni és nem később!

Pszichológiát és informatikát hallgattam, évente 10-12 könyvet olvasok a pozitív pszichológia élharcosaitól, valamint a viselkedéslélektan nagyjaitól, hogy mindig tisztában legyek a legújabb kutatások eredményeivel és hasznosítani tudjam a tanultakat munkám során. 16 éve tanítok a felnőttoktatásban.

Életszemléletem talán Dr. Szendi Gábor szavaival tudom legjobban megfogalmazni, aki a viselkedéslélektan magyarországi úttörője:
"Viselkedj úgy, amilyen lenni szeretnél!".

Life coach - életvezetési tanácsadó munkám során törekszem ügyfeleim leggyorsabb megismerésére, az általuk megfogalmazott célok hatékony elérésére és kézzel fogható, gyakorlati módszerekkel segítem őket hozzá céljaik megvalósításához.

Ha tőlem kérsz segítséget, erre a hozzáállásra számíthatsz:

  • Én valóban segíteni szeretnék!
  • Ügyfeleim felé értő figyelemmel fordulok.
  • Minden ügyfelemet elfogadom olyannak, amilyen.
  • Soha nem ítélkezem.
  • Tiszteletben tartom a titoktartási kötelezettséget.
  • Megpróbálok minden ember bizalmára rászolgálni.
  • Kizárólag ügyfeleim érdekeit tartom szem előtt.

Egyeztessünk időpontot a 06 30 619 80 15 telefonszámon!

Nézzük hogy működik a coaching és mennyibe kerül!

Life coach üléseket a 1094 Bp., Páva u. 8. (PávaPoint Irodaház, 4. em. 411. ) cím alatt tartok. Telefonon tudsz időpontot egyeztetni a találkozóra a 06 30 619 80 15 telefonszámon vagy fel tudod velem venni a kapcsolatot az info@lifecoach-neked.hu e-mail címen.
Az első találkozó 5000 Ft, minden további találkozó 10 000 Ft / alkalom. Párkapcsolati coaching esetén, ha párban jöttök, akkor 12 000 Ft. Az alkalmak 60 percesek. Általában 4-5 találkozó elegendő az általad kitűzött elérendő cél függvényében.

Itt tudsz nekem levelet írni!