Amiben segíteni tudok neked!


Egyéni coaching - személyre szabott tanácsadás

Ha úgy érzed, elakadtál az életedben, döntésképtelen vagy, illetve szeretnél előrelépni, mert úgy érzed, megrekedtél, ha fejlődni szeretnél, akkor az egyéni life coaching megoldást nyújt neked!

Párkapcsolati tanácsadás

Ha úgy gondoljátok, hogy a párkapcsolatotok kihűlt vagy nem kielégítő irányba halad, nem tudjátok megfelelően kezelni a konfliktusokat, nem megfelelő köztetek a kommunikáció, akkor a párkapcsolati tanácsadás segít nektek!

Családi coaching

Ha nehezen sikerül megszervezni a hétköznapokat, ha a konfliktusokat nem tudjátok hatékonyan kezelni, ha nehezen kommunikáltok egymással, serdülő gyermeketekkel, akkor megoldást nyújthat a családi coaching.

Önismeret, önfejlesztés

Ha szeretnéd az életed irányítását a kezedbe venni, akkor előbb el kell érned egy olyan önismereti állapotot, ahol tisztában vagy önmagaddal, képességeiddel és céljaiddal. Ebben segít neked az önismeretfejlesztés!

Stresszkezelés és konfliktuskezelés

Kevés ember képes ösztönösen hatékonyan kezelni a konflikutosokat és a stresszt. Én segíthetek gyakorlati módszerekkel abban, hogy a stresszt pozitív energiaként hasznosítsuk egy konfliktushelyzetben. A cél az, hogy minden konfliktusban résztvevő elérjen egy számára elfogadható megoldást. Elég az egyik félnek tudatosan irányítani az eseményeket, hogy ezt elérjük. Én segíthetek abban, hogy TE legyél az.

Mediációs coaching

Sokszor szükség van arra, hogy nézeteltérések esetén igénybe vegyük egy független fél közvetítését. Valaki olyanét, aki egyik fél felé sem köteleződik el és képes tárgyilagosan közvetíteni a két egymással ellentétben álló fél között, hogy megtalálják azt a közös megoldást konfliktusukra, amelyben mindketten jól érzik magukat. Vállalok mediációs üléseket, amelyben a középen álló független résztvevő én vagyok, hogy segítségemmel a lehető leggyorsabban és sérülésmentesen jussunk el a megoldásig.

Személyes kommunikációs tréning

Ha nehezen fejezed ki magad egy fontos élethelyzetben, legyen az partnerrel ismerkedés, családon belüli kommunikáció vagy akár egy állásinterjú, akkor neked szükséged van egy segítőre, aki fel tud készíteni egy adott szituációban előforduló kommunikációs eseményre. Gyakorlati módszereimmel segíteni tudok szereplési félelmeiden is.

Egyeztessünk időpontot a 06 30 619 80 15 telefonszámon!

Nézzük hogy működik a coaching és mennyibe kerül!

Life coach üléseket a 1094 Bp., Páva u. 8. (PávaPoint Irodaház, 4. em. 411. ) cím alatt tartok. Telefonon tudsz időpontot egyeztetni a találkozóra a 06 30 619 80 15 telefonszámon vagy fel tudod velem venni a kapcsolatot az info@lifecoach-neked.hu e-mail címen.
Az első találkozó 5000 Ft, minden további találkozó 10 000 Ft / alkalom. Párkapcsolati coaching esetén, ha párban jöttök, akkor 12 000 Ft. Az alkalmak 60 percesek. Általában 4-5 találkozó elegendő az általad kitűzött elérendő cél függvényében.

Itt tudsz nekem levelet írni!