Szabadítsd fel magad!


Minden nap rengeteg döntést kell meghoznunk. Mikor lépünk le az úttestre, hogyan jutunk el egyik helyről a másikra, milyen ruhát vegyünk fel reggel és sorolhatnám. Az egyszerűnek mondható döntéseket általában könnyedén hozzuk meg napról napra, nem gondolunk nagyon bele a döntés kimenetelébe. Ám, ha olyan döntéshelyzetbe kerülünk, amely kihatással van érzelmeinkre, akkor rengeteget rágódunk rajta, sokszor még azt is kijelentjük egy nehéznek tűnő helyzetben, hogy döntésképtelenek vagyunk. Miért? Mert félünk a döntés kimenetelétől! Félünk attól, hogy rosszul fogunk dönteni és számolhatunk majd a negatív következményekkel. A döntésképtelenség mára népbetegség lett és rengeteg fontos dolognak szab gátat életünkben. Egyszerűen megrekedünk és nem tudunk továbblépni.
A döntéseit mindenki úgy hozza, hogy a lehető legjobb megoldást próbálja választani. Nem létezik olyan normál esetben, hogy direkt rosszul próbálunk dönteni. Minden ember mérlegre teszi a lehetőségeket és hoz egy olyan döntést, amelyet ő jónak tart. Így nem létezik rossz döntés, mert mind jól akarunk dönteni! A kimenetele lehet más, mint terveztük, de a döntést jól akartuk meghozni! Milyen csodálatosan felszabadító érzés az, amikor tudjuk, hogy mindent megtettünk azért, hogy rendben legyenek a dolgok, hiszen mi hoztunk egy általunk jónak tartott döntést és mi mást várhatnának tőlünk? Mit várhatunk még ezenkívül magunktól? Nem vagyunk jövőbelátók! Nem tudjuk, hogy a döntés milyen kimenetelű lesz, csak egyszerűen elhatározzuk magunkat és meghozunk egy döntést. Szabadítsd fel magad és dönts! Határozd el magad és ne várd el magadtól, hogy mindent előre meg tudj jósolni, mert nem fog sikerülni. Nincs "jó" döntés, csak döntés van!

Image

Life coach - életvezetési tanácsadó Írta: Roszler Géza - Life coach

Proaktív szemléletű életvezetési tanácsadó és párkapcsolati tanácsadó. Négy gyermekes apa. Nem hiszek a rossz döntésekben, de hiszem, hogy minden ember képes jobbá és boldogabbá tenni a saját életét! A megfelelő kérdéseket kell feltennünk magunknak és őszintén válaszolni rájuk. Ebben leszek majd a segítségedre.

Nézzük hogy működik a coaching és mennyibe kerül!

Life coach üléseket a 1094 Bp., Páva u. 8. (PávaPoint Irodaház, 4. em. 411. ) cím alatt tartok. Telefonon tudsz időpontot egyeztetni a találkozóra a 06 30 619 80 15 telefonszámon vagy fel tudod velem venni a kapcsolatot az info@lifecoach-neked.hu e-mail címen.
Az első találkozó 5000 Ft, minden további találkozó 10 000 Ft / alkalom. Párkapcsolati coaching esetén, ha párban jöttök, akkor 12 000 Ft. Az alkalmak 60 percesek. Általában 4-5 találkozó elegendő az általad kitűzött elérendő cél függvényében.

Itt tudsz nekem levelet írni!